Bungalow met jacuzzi

Een bungalow met jacuzzi boek je hier.

Wie een bungalow met sauna, jacuzzi of hottub wil boeken, heeft nu de juiste site gevonden.
Wij zijn specialist in de verhuur van luxe wellness bungalows in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en heel Europa. Bij ons vind je altijd de betere aanbiedingen en last minutes. Ook wellness bungalows met zwembad en sauna.
Vind hier meer informatie over luxe bungalows met jacuzzi.

Wij zijn de nummer één in bungalows met jacuzzi

Het is heerlijk om in een vakantiewoning met jacuzzi in de tuin te verblijven. Een gelijkvloerse bungalow biedt, zeker voor 50 plussers en mindervaliden nog meer voordelen. Ontdek waarom wij de nummer één zijn in huisjes, bungalows en villa’s met jacuzzi. Je kunt bij ons een bungalow met jacuzzi voor 2, 4 of 6 personen huren. We hebben echter ook een groot aanbod 8, 10 en 12 persoons vakantiebungalows met jacuzzi in de tuin of hottub.

Wellness bungalow met sauna of jacuzzi bij Landal GreenParks huren

Als je een wellness vakantie in Nederland, België of Duitsland wil boeken, is het huren van een bungalow met jacuzzi op een Landal bungalowpark ideaal. Landal heeft in Nederland zelfs een aantal “beauty en wellness bungalowparken“. Zo kun je op parken zoals Landal Miggelenberg en het Vennebos een bungalow met wellness arrangement boeken. Wellnes bungalowparken van Landal vind je niet alleen in Nederland maar ook in Oostenrijk, Denemarken, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Hongarije en Zwitserland. Voor een wellness én verwenvakantie bij Landal. Hier vind je alle beauty- en wellness parken van Landal in Nederland en Europa.

Bungalow met sauna en jacuzzi huren

De echte wellness liefhebber, huurt een huisje of bungalow met sauna en jacuzzi. Als de infrarood sauna zich in de bungalow bevindt en de jacuzzi in de tuin, heb je onder alle weersomstandigheden een aantrekkelijke wellness faciliteit tot je beschikking. Er zijn zelfs luxe bungalows en villa’s te huur met eigen zwembad, Finse sauna en hottub. Voor een heerlijk wellness weekend bijvoorbeeld.

vakantiehuis met jacuzzi romantisch

Vakantie met hond in bungalow met sauna of jacuzzi boeken

Indien je een vakantie met hond in Nederland, België of ander vakantieland wilt boeken, kun je een hondenbungalow huren met wellness faciliteiten. Landal GreenParks verhuurt zulke bijzondere vakantiebungalows maar ook andere vakantiepark ketens hebben een aantrekkelijk aanbod wellness bungalows waar honden welkom zijn. Bij Landal kan je een wellness bungalow met omheinde tuin, infrarood sauna en honden douche huren. Dat is best wel bijzonder. In deze specifieke bungalows met hond zijn tot 2 honden toegestaan.

Als 50 plusser een bungalow met jacuzzi of sauna huren

Bij een vakantiebungalow voor 50 en 60 plussers heb je het hele woonprogramma beneden. Dat betekent dat het toilet, badkamer, slaapkamer, sauna of jacuzzi, allemaal op de begane grond zijn. De meeste vakantiebungalows zijn gelijkvloers en ideaal voor een ouderen vakantie. Indien u 50, 55 of 60 plusser bent, kan het dus gemakkelijker zijn een wellness bungalow te huren dan een huisje met jacuzzi of een wellness villa met verdieping. Deze gelijkvloerse bungalows zijn ook ideaal voor ouderen met een rollator of rolstoel.

Bungalow aan zee huren

In de zomermaanden is het extra aantrekkelijk een wellness bungalow aan zee te huren. Nu de zomers in Nederland steeds warmer en droger worden, is een vakantie aan zee extra aantrekkelijk geworden. Je kunt kiezen voor een luxe bungalow aan zee met zwembad of jacuzzi, een vakantiehuis met sauna aan zee is natuurlijk ook aantrekkelijk. Of je nu kiest voor een wellness vakantie aan zee Texel, Ameland, Zeeland of Noord-Holland. De zee biedt de ideale omstandigheden voor een vakantie waarbij relaxen en ontspannen centraal staat.

Aanbiedingen en last minutes

Op deze site vind je altijd de betere aanbiedingen en last minutes. In het geval van het boeken van een last minute bungalow met wellness in Nederland , kan je dat doen tot 2 á 3 dagen voor vertrek. Als je een vakantie met aankomstdatum zaterdag hebt gepland, kan je soms tot vrijdagochtend nog boeken. Een korting op een last minute wellness bungalow kan oplopen tot meer dan 50 %.