De 3 tips voor de tofste vakanties in eigen land met een grote groep!

Heb jij ook zo veel zin om weer aan vakantie te mogen denken? De voorpret begint vaak al bij het zoeken naar de leukste vakantiehuisjes. We zien dat Nederland een enorm populaire vakantiebestemming is geworden sinds de pandemie. Veel mensen zijn banger geworden om naar het buitenland op vakantie te gaan mede door Corona. Ook zien we dat mensen bang zijn om hun vakantiegeld te verliezen doordat reisbureaus failliet gaan. En bij annulering krijg je soms ook een voucher die je pas een jaar later weer gaat uitgeven. Kortom: een hoop gedoe! Geef mij maar Nederland.

Voordelen op vakantie in Nederland

Nederland is ons mooie kikkerlandje waar we verzot op zijn geraakt. Maar wat zijn nu de voordelen van vakantie in eigen land met een grote groep? Die ga ik nu met je delen!

groepsaccommodatie voor groep met zwembad

1) Eenvoudig naar toe te reizen

Wanneer je naar het buitenland gaat is het vaak lastiger om met een grote groep te reizen. Je moet een behoorlijke afstand afleggen met elkaar. Als je met de auto wilt moet je dus meestal al 2 of 3 busjes regelen of soms zelfs 4 auto’s waar je mee naar het buitenland mag. En dat is op zich al heel lastig vaak. Vaak zijn de kosten enorm hoog om dit te regelen. Zeker wanneer je pech krijgt is dit niet prettig. Kies daarom voor eigen land waar je altijd te maken hebt met de ANWB en niet te ver weg bent van je familie mocht er wat gebeuren.

2) Luxe voor een goede prijs

Een vakantiehuis Nederland 12 personen particulier huren hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Wat dacht je van een toffe jacuzzi bij jouw vakantiehuis? Ook dit hoeft niet de wereld te kosten. Nederland is niet het goedkoopste land maar je weet wel dat je kwaliteit krijgt aangeboden. En als je wilt klagen, doe je dat lekker in de Nederlandse taal. Ook vanwege de prijs kies je simpelweg voor Nederland!

lastminute groepsverblijf

3) Heerlijke zomers

Over het algemeen hebben we goede zomers in Nederland. Het kan wel eens bizar warm worden, maar daar moet je je op kleden. Of je plonst lekker in het zwembad. Nederland is echt een ideaal vakantieland voor in de zomer. Maar helaas heb je natuurlijk nooit de volledige zongarantie. Maar die heb je vrijwel nergens.

Wil je dus optimaal genieten van een fijne vakantie? Boek dan in Nederland!