Luxe wellness vakantie met hond

Wellness vakantie met hond? Hier kan je een vakantie met hond combineren met wellness.
Wie een vakantie met huisdier wil combineren met een privé sauna, hottub of jacuzzi, kan via deze site een wellness vakantiehuis huren. In veel van onze vakantiehuizen met jacuzzi en/of privé sauna zijn namelijk huisdieren welkom. Dat maakt een vakantie met honden nog aantrekkelijker. Als zo een wellness vakantiehuis dan nog ook nog eens een omheinde tuin heeft, is zo een vakantie met hond helemaal een feest. Hier kan je een vakantiehuis met jacuzzi boeken waar honden welkom zijn.

Tot 4 honden welkom in onze wellness vakantiehuizen

Het is goed om te weten dat in deze luxe vakantiehuizen het aantal honden dat toegestaan is, niet onbeperkt is. In de regel zijn in deze vakantiehuisjes met jacuzzi en privé sauna 1 of 2 huisdieren welkom. Bij wijze van uitzondering worden er meer honden toegestaan. In een enkel wellness vakantiehuis kan je een vakantie met 3 of 4 honden boeken.

Je kunt je vakantiehuis met jacuzzi en privé sauna per land en regio selecteren

Als je een wellness vakantie met hond wilt boeken, heb je meestal al een bepaald vakantieland voor ogen en waarschijnlijk zelfs een regio. Het is dan ook goed om te weten dat je een wellness vakantiehuisje met hond per land kunt uitzoeken maar ook per regio. Stel dat je een luxe wellness vakantie met hond in Duitsland wil boeken, dan kan je kijken naar de beschikbare huizen in de regio Beieren of Eifel bijvoorbeeld. In Nederland kan je bijvoorbeeld zoeken naar huisjes met jacuzzi in Drenthe, Zuid-Limburg of Friesland.

Goedkoop vakantiehuisje met sauna en jacuzzi huren.

Een huisje met privé sauna en jacuzzi hoeft niet duur te zijn. Ook niet voor een wellness vakantiehuisje met hond. Als je een vakantie met hond buiten het hoogseizoen kunt plannen maakt dat je huisje goedkoper. Je boekt al een wellness vakantie met hond vanaf 200 euro. Een weekendje met hond is natuurlijk nog goedkoper.

Luxe wellness vakantie voor grote groepen.

Ook als grote groep kan je een wellness vakantiehuis huren waar honden welkom zijn. Voor groepen van meer dan 12 personen is een groepsaccommodatie meestal aantrekkelijker dan een groot vakantiehuis. Je kunt hier een vakantiehuis 12 personen huren.