Vakantiehuis met jacuzzi huren in tijd van coronavirus

Je kunt ook ten tijde van het coronavirus een vakantiehuis met jacuzzi huren

Coronavirus en vakantie perikelen. We zitten in een moeilijke periode. Door de coronaproblematiek staat onze economie bijna stil en veel mensen zitten noodgedwongen thuis. Toch krijgen miljoenen mensen in mei weer hun vakantiegeld en wordt er beraden op het boeken van een vakantie. Kan je een vakantiehuis met jacuzzi in deze moeilijke periode boeken en loop je dan geen extra kans op besmetting? Op deze pagina wat tips en mogelijkheden. Deze tips gelden ook als je een vakantiehuis met hottub of sauna wilt boeken. Hier vind je vakantiehuizen midden in de natuur die je contactloos kunt boeken en bezoeken.

Tip 1: Huur een huisje met jacuzzi in eigen land.

Hie minder ver je reist, hoe minder kans dat je met andere mensen te maken krijgt. Boek daarom een vakantiehuis, bungalow of villa met jacuzzi, privé sauna of hottub in eigen land. Ontdek hoe mooi Nederland is. Ontdek hoe mooi België is. Het is tijd om de natuur in eigen land te ontdekken. Er is zeker flora en fauna waar je geen idee van had!

Contactloos een huisje met jacuzzi huren

Het is mogelijk om zonder fysiek contact met de huiseigenaar of verhuurder een huisje met jacuzzi te huren. Je boekt het vakantiehuis via deze site online en ontvangt per mail de gegevens van het huis en de route er naar toe. Bij aankomst vind je de sleutel op de afgesproken plek. Het vakantiehuis is van tevoren schoongemaakt en stroom, gas en water zijn beschikbaar. Bij vertrek trek je de deur van het vakantiehuis met jacuzzi weer dicht en de schoonmaker maakt het huis schoon voor de volgende huurders. Dit is alleen mogelijk bij vrijstaande vakantiehuizen. Op een park is dit niet mogelijk. Je hoeft tijdens je vakantie ook niet met andere mensen in aanraking te komen en minimaliseert zo de kans op besmetting met corona. Je kunt zo ook een vakantiehuis met sauna huren.

Tip 2: Een vakantiehuis huren waar je zelf kan koken

Omdat je tijdens je vakantie niet bij een restaurant terecht kan, zal je zelf moeten koken. Het is dus praktisch een huis te huren met een goede ingerichte keuken en eventueel hete luchtoven en magnetron. Zo kan je makkelijk en snel heerlijke maaltijden zelf bereiden.

Koelkast met vriesgedeelte, ook handig.

Zeker als je voor 2 a 3 weken een vakantiewoning met jacuzzi hebt geboekt en zelf gaat koken, is een koelkast handig. Nog handiger is een koelkast met vriesvak of een aparte vriezer. Dan kan je in één keer diepgevroren maaltijden op je vakantie adres invriezen en heb je weinig werk aan het bereiden van je maaltijden. Je kunt zelfs diepvriespizza’s kopen.

Tip 3: Je boodschappen vanaf huis meenemen, verstandig.

Indien je een autovakantie boekt en je hebt de beschikking over een redelijk ruime auto, kan je het beste voor de hele vakantie je boodschappen meenemen.Dat is meestal goedkoper en praktischer. Vergeet ook het toiletpapier niet. Voor een vakantie van 2 weken heb je wel 2 rollen wc papier per persoon nodig.

Als de hond mee gaat, een vakantiehuis met omheinde tuin huren.

Ook in de tijd van het coronavirus kan de hond gewoon mee. Ons advies is een huisje met jacuzzi en omheinde tuin te huren. dan heb jij meer rust en de hond meer veiligheid. Een voordeel van een vakantiehuisje midden in het bos en een omheinde tuin is dat bijvoorbeeld jachthonden niet achter jonge herten of andere dieren in het bos kunnen gaan.

Met een groep op vakantie gaan is vooralsnog niet mogelijk

Helaas is het niet mogelijk met een grote groep op vakantie te gaan. Door het coronavirus heeft de regering maatregelen genomen die onder ander 1,5 meter afstand noodzakelijk maken. Geen nood, je kunt altijd nog later met je vrienden op vakantie gaan en één van onze groepshuizen huren.