Vakantiehuis met wellness

Beste mogelijkheden als je een vakantiehuis met wellness zoekt

Een vakantiehuis met wellness, wat is dat?
Wie op zoek is naar de beste relax vakantie mogelijkheden, boekt een vakantiehuis met wellness faciliteiten. Dat kan een vakantiehuis met jacuzzi, sauna of hottub zijn. Een villa of vakantiehuis met binnenzwembad zit ook in de categorie wellness vakantiehuizen. Een huisje met whirlpool of ligbad ook. Je kunt hier een wellness vakantiehuis Nederland of België voor 2 tot 12 personen huren of kijken naar de mogelijkheid een groepsaccommodatie met zwembad en sauna of jacuzzi te huren.

Detox vakantie.

In een huisje met sauna of jacuzzi verblijven, past ook prima binnen de contex van een detox vakantie. Zeker als je de wellnes faciliteit combineert met fitness, hardlopen of fietsen. Gebruik tijdens je vakantie detox thee, gember, tomaat en kurkuma en je hebt de ideale mix om oog nog gewicht te verliezen.

Welk type wellnes vakantiehuis past bij jouw vakantieplan?

Als we de typen wellness accommodaties onderscheiden, zijn er in grote lijnen 2 categorieën. De wellness vakantiehuizen met binnen faciliteiten en de huizen met buiten faciliteiten. Over de laatste categorie gesproken, de buiten categorie. Boek als je op zoek bent naar een vakantiehuis met wellness in de tuin, een accommodatie met buitenjacuzzi. Een hottub kan ook in de tuin of op het terras geplaatst zijn.

Vakantiehuis met wellness faciliteiten voor 1 tot 4 personen

De meeste huisjes met wellness zijn geschikt voor 1, 2 tot vier personen. Als je bijvoorbeeld een huisje met infrarood sauna huurt voor 2 personen zal de sauna voor maar 1 of 2 personen geschikt zijn. Huur je een huisje met hottub of jacuzzi voor 4 personen zal er ook maar plek zijn voor 1 of 2 personen in de wellness faciliteit. Soms is het mogelijk een vakantiehuis met wellness te huren waarbij 3 a 4 personen tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de jacuzzi, hottub of privé sauna. Is er een Turks stoombad aanwezig dan kunnen er soms wel 4, 5 of 6 personen tegelijkertijd gebruik maken van deze luxe wellness voorziening.

genieten in luxe jacuzzi

Grote vakantiehuizen met binnenzwembad en jacuzzi

Als je met een groep op reis gaat en een groot vakantiehuis met wellness faciliteiten zoekt, zijn er diverse mogelijkheden hier invulling aan te geven. Het huren van een groot vakantiehuis met binnenzwembad en buitenjacuzzi staat op veel verlanglijstjes. Omdat die type wellness accommodaties beperkt beschikbaar is, is het zaak dit type grote vakantiehuizen op tijd te reserveren. Dat is zeker van toepassing bij grote vakantiehuizen met overdekt zwembad aan zee.

Groepsaccommdaties met wellness

Een wellness vakantiehuis voor een grote groep, wordt ook wel wellness groepsacccommodatie genoemd.
Vaak gaat het dan om groepsaccommodaties met buiten- of binnenzwembad en sauna, Turks Stoombad en jacuzzi. Soms is zo een groepsaccommodatie onderdeel van een landgoed of staat die op een vakantiepark. Ze zijn bedoeld voor familie- en vriendengroepen van 12 tot wel 50 personen. Grote groepen kunnen ook een kasteel, groepshuis of villa met wellness faciliteiten in Nederland of België huren.
Vind hier een vakantiehuis met binnenzwembad