Wellness huisje

Boek je wellness huisje hier.

Een wellness huisje is een vakantiehuisje met jacuzzi, hottub of sauna. Er zijn echter ook wellness huisjes te huur met zwembad en sauna of met whirlpool en stoomdouche. Je kunt bij ons een particulier wellness huisje huren of een wellness bungalow op een vakantiepark. Het huren van een wellness villa aan zee is ook mogelijk. Wij bieden altijd de meest uitgebreide keuze en altijd tegen de beste prijs. Voor het huren van een wellness huisje Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.

Wellness huisje op vakantiepark huren.

Wellness huisjes op vakantieparken zijn meestal wellness bungalows met privé sauna, hottub of whirlpool. Het is echter ook mogelijk een wellness villa met privé sauna en jacuzzi te huren. Het grote voordeel van het huren van een wellness accommodatie op een vakantiepark is dat je als gast van het park gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. In veel parken in Nederland kan je een wellness huisje huren met gratis gebruik van het zwembad, sauna en Turks stoombad. Een luxe vakantiehuis met zwembad en jacuzzi, huur je particulier.

Liever een particulier huisje met wellness faciliteiten?

Een particulier vakantiehuisje met sauna, hottub of ligbad biedt weer andere voordelen. Zo vind je bij particuliere huisjes meer privacy en heb je in deze tijd van het coronavirus minder beperkingen en méér vrijheid. Zekere als je een vrijstaand huisje aan het water of midden in het bos huurt, kan je een zorgeloze vakantie vieren. Met als bonus, het relaxen in je huisje met Finse sauna, jacuzzi of hottub. Boek nu je particuliere vakantiehuisje aan zee of in de bossen. Je kunt ook een huisje in de natuur met jacuzzi huren.

Wellness huisjes midden in de natuur

Steeds meer mensen zoeken hun rust in de natuur. Of je nu een weekendje weg wilt of korte vakantie in de bossen of aan de kust wilt vieren, de natuur geeft je rust, energie en inspiratie. Je kunt bij ons wellness vakantiehuisjes huren die midden in de natuur liggen. Boek bijvoorbeeld een wellness huisje in Overijssel, Drenthe of Gelderland. Of geniet van een verblijf in een chalet met privé sauna in de Ardennen, Duitsland of Frankrijk.

wellness huisje met jacuzzi midden in de natuur

Een wellness huisje met hond boeken

In de meeste van onze wellness accommodaties zijn honden welkom. Hoeveel huisdieren er in de huisjes toegestaan zijn is meestal per accommodatie verschillend. Op de wellness vakantieparken in Nederland en België zijn meestal 1 of 2 huisdieren welkom terwijl veel particuliere huiseigenaren ruimere normen hanteren. Het is zelfs mogelijk een particuliere vakantiewoning met infrarood sauna en zwembad én 4 honden toegestaan te huren. In veel 2 persoons huisjes met sauna of hottub is één huisdier toegestaan. Maar je kunt hier ook een wellness weekend met 2 honden boeken.

Wellness villa aan zee huren

Als je een luxe wellness vakantie wit boeken en tegelijkertijd wit relaxen, is het huren van een wellness villa aan zee wellicht een goed idee. Je kunt kiezen voor een accommodatie op een wellness villapark aan zee of een particuliere vakantievilla met zwembad en privé sauna huren. Op deze site vind je ook wellness verblijven voor grote groepen. Je kunt bijvoorbeeld ook een wellness villa in Zuid-Holland voor 8, 10, 12 of 14 personen huren of een wellness villa aan zee in Bretagne of Normandië voor 14 of 16 personen.

Een wellness vakantie in Nederland boeken

Voor een wellness vakantie Nederland heb je bij ons vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een wellness huisje in Zeeland, Brabant of Limburg huren of een wellness hotel op Ameland of Texel. Voor een weekendje weg huur je bijvoorbeeld een wellness bungalow met sauna op eem vakantiepark van Landal. Maar een geheel verzorgde welness of afval vakantie Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. je kunt een vakantie in Nederland boeken en tegelijkertijd aan een gezond lichaam werken.

Een wellness huisje in België reserveren

Wellness vakantie in België vieren? Als je een natuurliefhebber bent, huur je een huisje met sauna of jacuzzi Ardennen. Je kunt een particuliere vakantiewoning Ardennen boeken of een huisje of chalet op een vakantiepark Ardennen. Luxe vakantie? Je kunt ook een luxe vakantievilla Ardennen huren. Boek bijvoorbeeld een villa met jacuzzi in de Ardennen of huur een wellness huisje België aan zee. België is een ideaal vakantieland voor een relax vakantie. Ook aantrekkelijk voor een weekendje met hond in Vlaanderen.

Aanbiedingen vakantieverblijven met sauna of jacuzzi in Duitsland

Als je een vakantie in een echt wellness land wilt vieren, is Duitsland zeker een interessante optie. Huur een wellness huisje Duitsland met Spa en sauna of boek een vakantieverblijf Duitsland in een wandelgebied en combineer wellness en sportieve activiteiten. Tip voor wellness- en natuurliefhebbers Duitsland. Boek een huisje met sauna in het Teutoburgerwoud en geniet van een ongerepte natuur en een prachtige flora en fauna. Of huur een wellness huisje Duitsland Eifel, Sauerland of elders midden in de bossen.

Tot rust komen in een wellness vakantiehuisje in Frankrijk

Ten slotte. Frankrijk liefhebbers kunnen bij ons ook volop aan de trekken komen. Je kunt bij ons een vakantiehuis met jacuzzi Frankrijk huren maar ook gaan voor een 2, 4, 6 of 8 persoons wellness huisje in Bretagne of Normandië. Als je liever naar Zuid-Frankrijk afreist. Het is ook mogelijk een wellness villa Zuid-Frankrijk met privé zwembad, hottub en infrarood sauna te huren. Of geniet van een wellness vakantie Frankrijk aan zee. Relaxen tijdens je vakantie in Europa, het kan op vele manieren. Het huren van een wellness huisje is altijd een goede keuze! Ook voor een romantisch weekendje weg met zijn twee.