Wellness vakantie in Zeeland

Vakantie in eigen land neemt een grote vlucht in verband met alle corona perikelen. Veel mensen kiezen ervoor om hun zomervakantie door te brengen in Nederland. Zeeland staat in de top van favoriete bestemmingen. Wilt u genieten van een echte wellness vakantie in Zeeland? Dan kunt u kiezen uit diverse parken die bungalows met sauna aanbieden. Zo kunt u even alle dagelijkse stress vergeten en heerlijk tot rust komen in een weldadige omgeving.

Zon, zee en wellness

Zeeland staat van oudsher al bekend om zijn prachtige stranden en gezonde zeelucht. Op alle eilanden van de zeeuwse provincie vindt u bungalows met wellness opties als een sauna of een turks stoombad. Wat dacht u van een wellness vakantie op bijvoorbeeld;

  • Roompot beach resort
  • Hof Domburg
  • Zeeland Village
  • Vakantiepark Aquadelta
  • Waterrijk Oesterdam
  • Strand resort Nieuwvliet-Bad
  • Vakantiepark Zeebad

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. Activiteiten zijn er meer dan voldoende, Surfen, kajakken, duiken, zwemmen, fietsen, wandelen of gewoon in alle rust genieten. Het kan allemaal. In de Albert Heijn folder vindt u veel aanbiedingen voor wellnessproducten en andere benodigde vakantieboodschappen. Een heerlijk flesje wijn en een kaasplankje mogen uiteraard niet ontbreken tijdens een wellnessvakantie.

Uitjes in Zeeland

Naast zee, zon, en strand biedt Zeeland een aantal prachtige en imposante attracties. Wat dacht u van een bezoek aan Neeltje Jans? Dit is het voormalig werkeiland van de Oosterscheldekering, een imposant bouwwerk dat Zeeland beschermd tegen overstromingen. Hier voelt u pas echt de kracht van wind en water. Vlakbij Zierikzee vindt u de bekende Zeelandbrug. Deze verkeersbrug over de Oosterschelde verbindt Noord-Beveland met Schouwen-Duiveland en heeft een lengte van maar liefst 5022 meter. Anders dan u misschien verwacht maakt deze brug geen deel uit van de Deltawerken maar het blijft een imposant gezicht. Vanuit Zuid-Beveland rijdt u door de Westerscheldetunnel zo naar Zeeuws-Vlaanderen en de grens met België. Een dagje Antwerpen, Gent of Brugge zijn ideale uitstapjes.

vakantiehuis met jacuzzi en sauna

Genieten op z’n Zeeuws

Zeeuwen houden van goed en lekker eten. Vis en mosselen zijn zeer populair en in veel Zeeuwse havenplaatsen vindt u dan ook restaurants die deze Zeeuwse zaligheden aanbieden. Zelf mosselen koken of een vers gevangen visje bakken kan uiteraard ook. Vergeet vooral niet bij de bakker een bolus te kopen voor bij de koffie. Dé Zeeuwse lekkernij voor bij de koffie. De bolus is voor Zeeland wat het worstenbroodje is voor Brabant. Zon, zee, wellness en heerlijk eten zorgen voor een onvergetelijke vakantie in eigen land.