Wellness vakantiehuis Bulgarije huren

Wellness vakantie Bulgarije?

Ook mogelijkheden om wellness vakantie te boeken in Bulgarije.

In ons vorige artikel “kuren in Hongarije” schreven wij over de vele mogelijkheden om een wellness vakantie in Hongarije te huren.

Nu wat aandacht voor wellness in Bulgarije, een vakantieland in opkomst welke grenst aan de landen Griekenland, Turkije, Macedonië, Servië en Roemenië.  Bulgarije is ongeveer 3 keer zo groot als Nederland en heeft net zoals Hongarije en Duitsland een wellness cultuur. Met name aan de Zwarte Zee vind je diverse vakantiehuizen en kuuroorden met wellness mogelijkheden.

Een vakantiehuis met jacuzzi of sauna in Bulgarije boeken.

Naast de wellness mogelijkheden die een kuuroord of spa aan de Zwarte Zee biedt, zijn er in Bulgarije ook vakantiehuizen met privé zwembad, sauna of jacuzzi te huur. Deze luxe wellness vakantiehuizen zijn te huur voor groepen van 8 tot ongeveer 14 personen maar je kunt in Bulgarije ook een wellness huisje of appartement voor 2 of 4 personen aan de Zwarte Zee of Bulgaarse Riviera huren.

In de zomer kan je dan genieten van veel zon en een temperatuur die wel kan oplopen tot 32 graden of meer. De frisse zeewind zorgt echter altijd voor verkoeling en frisheid. Vind hier een vakantiehuis met zwembad in Bulgarije.

Wellness huisje met hond in Bulgarije huren.

Bulgarije staat net als Hongarije en ander landen in Zuid-Oost Europa niet bekend als het hondvriendelijkste land. Desondanks is het toch mogelijk een wellness huisje met hond te huren. Huur bijvoorbeeld een 2 persoons appartement met terras en privé zwembad in Varna of een 4 persoons huisje met jacuzzi aan de Zwarte Zee. In de meeste wellness vakantiehuisjes in Bulgarije is 1 huisdier toegestaan. In een beperkt aan wellness vakantiehuisjes en villa’s met privé zwembad aan de Bulgaarse Riviera zijn 2 honden welkom.

Wellness resorts in Bulgarije.

In Bulgarije vind je de mooiste wellness resorts.  Een wellness resort is een resort met spa, sauna, hottub en soms mogelijkheden tot massage en kuur.  Net zoals in Hongarije vind je in Bulgarije veel warmwaterbronnen, spa’s en resorts met wellness.  Vind hier je wellness resort.