Een vakantiehuis met hottub, jacuzzi of spa huren

Op zoek naar een wellness vakantiehuis met houtgestookte hottub?

Vakantiehuizen met jacuzzi in België
Vakantiehuizen met jacuzzi in Nederland
Vakantiehuizen met jacuzzi in Duitsland

Wie van plan een is een wellness vakantie of weekend te boeken en kiest voor een vakantiehuisje of villa met hottub, spa of jacuzzi, zit op deze website goed. Ook voor een last minute wellness vakantiehuisje.

Op deze website vindt u namelijk het allergrootste aanbod villa’s en vakantiehuizen met hottub, spa of jacuzzi. Soms bevat uw wellness vakantiewoning naast een hottub, jacuzzi of spa ook een sauna zodat u de ultieme wellness ervaring zult kunnen beleven.
Voor een wellness vakantie of weekend in bijvoorbeeld Italië, Kroatië, Slovenië, Zweden of Frankrijk. U kunt natuurlijk ook een huisje of villa met hottub in België of Nederland huren. Zoals in de Ardennen, Belgische Kust, Zeeland, Zuid-Limburg of Drenthe.

Wellness is de nieuwe standaard voor relax reizen. Ook voor een romantisch vakantiehuisje met bubbelbad, jacuzu of hottub. Voor een relax weekend of ontspanning vakantie.

vakantiehuis met jacuzzi voor 2 personen

Verschil vakantiehuis hottub en een huisje met jacuzzi?

Een jacuzzi is in de vakantiewoning of in de tuin. Een jacuzzi kan  verwarmd worden middels elektriciteit, gas of hout.   De meeste mensen die een wellness vakantiehuis zoeken,geven de voorkeur aan een vakantiewoning met een jacuzzi in de tuin.

De hottub is houtgestookt en bevindt zicht altijd buiten in de tuin. De traditionele hottub is rond en heeft een bank waar je met je partner, vrienden of familieleden op kunt plaatsnemen. De hottub wordt gevuld met water wat wordt warm gestookt met een houtkachel. Het water in een hottub wordt meestal opgewarmd naar 37.5 tot 37.7 graden Celsius. Een ideale temperatuur om je behaaglijk te voelen en helemaal te relaxen. Veel vakantiehuizen in Noorwegen, Zweden en Denemarken hebben een hottub, sauna, jacuzzi of spa of een combinatie van deze wellness kanjers.

Een vakantiehuis met jacuzzi of hottub huren?

Indien u een huisje of villa wilt boeken voor een wellness vakantie of wellness weekend en u vraagt zicht af wat comfortabeler is, een jacuzzi of hottub, dan kunnen wij u helaas geen antwoord geven,.
Volgens velen kan een Spa of Jacuzzi niet tegen een authentieke hottub op omdat deze houtgestookt is. Het huren van een romantisch vakantiehuisje voor 2 of een familie vakantiehuis voor bijvoorbeeld een familieweekend doe je natuurlijk niet alleen op basis van de wellness faciliteiten zoals hottub, bubbelbad, sauna, spa of zwembad. U kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met sauna.

De ligging van een accommodatie, het aantal slaapkamers en badkamers, de sfeer en gezelligheid van een vakantiehuisje zijn natuurlijk ook factoren van belang, net zoals de prijs. En… tegen een natuurhuisje met hout gestookte hottub midden in het bos kan geen luxe villa met sauna tegenop.

Als een huisje voor 4 of 6 personen in Italië of Frankrijk met een hottub 400 euro voor een week kost een een vakantiehuis voor 4, 5 of 6 personen met jacuzzi in Nederland of België een 800 euro, is de keuze snel gemaakt. Maar dan moet je nog wel de afstand naar je vakantiebestemming meerekenen. dat kan bij de keuze van je ideale wellness vakantiehuisje ook een doorslaggevende factor zijn.

vakantiehuis jacuzzi aan zee

Vakantiehuis met sauna, jacuzzi of hottub aan zee boeken

Wie een vakantie aan zee boekt, ervaart de luxe van een sauna, hottub of Spa dubbel.

De zee werkt relativerend en relaxt.
In combinatie met het comfort van bijvoorbeeld een zwembad, spa of hottub zal je deze ultieme ontspanning nog dieper kunnen ervaren.
Het huren van een vakantiehuisje of appartement aan zee met spa, sauna, hottub en zwembad is zeker aan te bevelen voor mensen die willen relaxen, personen met een burn out of gewoon voor een wellness weekendje weg of langere reis.
Ook een wellness huisje of chalet aan een meer in bijvoorbeeld Zweden, Noorwegen, Ierland, Schotland of Wales werkt ontspannend. Ook in het kader van een wandelvakantie, yoga vakantie, fietsvakantie of spirituele reis. Huur een wellness vakantiehuisje in bijvoorbeeld Domburg aan Zee of Bergen aan Zee en ontdek dat ook de zee in Nederland veel inspiratie biedt.

Een huis of villa met binnenzwembad, jacuzzi of hottub huren

Familieweekend, bruiloft, festival of bepaalde feestelijke gebeurtenis?

Een vakantiehuis of villa met een privé binnenzwembad en sauna, jacuzzi of hottub, is iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.
De kosten van een luxe wellness vakantievilla met privé binnen- of buitenzwembad zijn hoog.
Als je deze kosten met een grote groep deelt, bijvoorbeeld in het kader van een trouwfeest of familieweekend, is een dergelijke wellness accommodatie mogelijk wel haalbaar. Je kunt bij ons een luxe vakantiewoning of villa met privé zwembad, ook binnenbad, huren voor groepen van 8 tot en met 50 personen. Ook grote groepen kunnen dus een wellness accommodatie met overdekt zwembad boeken, ook in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie met indoor ( overdekt ) privé zwembad te huren.

Hier vind je luxe wellness accommodaties met binnenzwembad.

Last minute vakantiehuis met hottub, sauna of jacuzzi boeken

Een last minute huisje met hottub is goedkoper.

Als je geld wilt besparen op je vakantie of weekendje weg, is het boeken van een last minute vakantiehuisje een prima idee. Zeker als het een super last minute aanbieding betreft kan je veel op je vakantie uitgaven besparen.  Ook als je een romantisch, 2 persoons vakantiehuisje met ligbad, hottub en open haard boekt.

Als uw huisdier ook mee op wellness reis gaat

Huisdieren gaan graag mee op vakantie.

Daarom is het ook mogelijk een huisdiervriendelijk vakantiehuis te huren, voor een vakantie of weekendje weg met hond, pony, kat of klein huisdier zoals cavia of hamster.
Kijk wel naar de regels voor het meenemen van huisdieren naar de vakantie accommodatie. Zeker als u een huisje met sauna, zwembad en spa hebt gehuurd, gelden er strenge regels voor uw hond, kat of andere huisdier.